Optimalisering av traktor gir deg mere kraft og moment, i tillegg til et lavere forbruk i mellomregister.  Om du skal dra plogen til vårs, rundballpressa til høsten, eller brøyte snø i vinter. Har vi løsninger for å gjøre jobben din lettere og i tillegg spare diesel.
Traktorens motorer har store volum, som gir bra med moment i bruksområdet av registeret. Dette gjør det enkelt og sikkert å frigjøre kraft der du har behov.

Ved å omprogrammere ecu slipper man løs krefter som er begrenset i programvare. I traktor er ofte samme motor og drivverk levert i de forskjellige versjoner i samme serie.
Det gir potensiale til å hente ut enorme mengder i de minste,  men enda moderate og gode økninger i de største.
Vi foretar alltid økning her etter behov, men normal økning er normalt 20-25% på de fleste modeller. Her har vi og mulighet til å skreddersy løsninger basert på traktortype og behov.
Har man som nevnt en versjon med lite effekt, kan potensiell økning være på 50% eller mer, samtidig som det er godt innenfor rammer og begrensninger til motor og drivverk.

Ved å koble dynamometer direkte på PTO ( Kraftuttak ) til traktor gir dette oss mulighet til å bremse traktor og måle effekt, og få denne dokumentert.
Ved bruk av dynamometer kan vi i tillegg se at alt er i orden med traktor før en eventuell omprogrammering gjøres.
Vi kan og se hvilken effekt omprogrammeringen gir, og har da mulighet til å justere effekt / moment opp og ned alt etter behov og ønske.
Våre dynamometer er mobile og våre teknikere kommer hjem til deg for og utfører jobben ved anledning uten ekstra kostnad.

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet eller ta
direkte kontakt via tlf / e-post

Tlf:
+47 4545 9999
E-post:
kontakt@optituning.no

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon nr

  Post nr (obligatorisk)

  Reg nr på kjøretøyet

  Melding