OPTIMALISERING AV

PERSONBIL, VAREBIL OG BOBIL

Omprogrammering av personbil lar deg utnytte bilens potensiale, som gir deg mer dreiemoment, færre girskift og lavere forbruk. Dagens biler er ofte nedjustert i programvare fra fabrikk, slik at høyere ytelse er begrenset i bilens elektronikk.

Ved å omprogrammere styreenheten vil man kunne frigjøre de krefter som allerede ligger i motor. Vi ser ofte at ved samme kjøremønster etter optimalisering ligger normal nedgang i forbruk på mellom 5-15%.

Ved utvikling av programvarene våre bruker vi ett dynometer for kvalitetsikring av produktet vi leverer. Dette gir oss en unik mulighet til å hele tiden drive egen utvikling og problemløsning. I dynometeret kan vi i tillegg tilby effektmåling og spesialtilpasset tuning til de som måtte  ønske å hente ut det absolutte maksimale i sitt kjøretøy.

Etter optimalisering av din bil, kan du forvenete et lavere forbruk og færre girskift, fordi økt moment fører til at bilen jobber lettere, og man trenger mindre gasspådrag enn tidligere for akselerasjon i f.eks motbakker o.l.

Vi kan også hjelpe deg med utfordringer tilknyttet:

EGR, DPF & AD-BLUE

Utenom optimalisering kan vi være behjelpelig med diagnose og feilsøking. Vi kan løse andre små og store oppdrag tilknyttet motorstyringen i ditt kjøretøy, hvor vi kan fjerne feilkoder permanent om feilen ikke lar seg reparere. VI kan også klone eller reparere styreenheter med intern feil, som er et mye rimeligere alternativ enn å kjøp en helt ny styreenhet fra forhandler.

DRIVSTOFFKALKULATOR

Finn ut hva du kan spare i drivstoffkostnader.

Bruk vår drivstoffkalkulator og regn ut hvor mye du kan spare, enten om det er i løpet av et år eller en langtur med familien.

[wpdatatable id=»1″]

VÅRE PROGRAMVARE ALTERNATIVER

ECO

Lavere drivstofforbruk og mindre utslipp. En moderat ytelsesforbedring med renere forbrenning.

OPTI

Den gyldne middelvei med mer effekt og mer moment. Samt godt mulighet for lavere forbruk ved uforandret kjøremønster.

VÅRT MEST POPULÆRE VALG

POWER

Utnytt hele potensialet i ditt kjøretøy! Maks effekt og moment

Hva kan vi hente ut av din bil?

fyll ut skjemaet under, eller ta kontakt med oss så får du svar.

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet eller ta
direkte kontakt via tlf / e-post

Tlf:
+47 4545 9999
E-post:
kontakt@optituning.no

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon nr

  Post nr (obligatorisk)

  Reg nr på kjøretøyet

  Melding