Omprogrammering av personbil lar deg utnytte bilens potensiale, som gir deg mer dreiemoment, færre girskift og lavere forbruk. Dagens biler er ofte nedjustert i programvare fra fabrikk, slik at høyere ytelse er begrenset i bilens elektronikk.

Ved å omprogrammere styreenheten vil man kunne frigjøre de krefter som allerede ligger i motor. Vi ser ofte at ved samme kjøremønster etter optimalisering ligger normal nedgang i forbruk på mellom 5-15%

Ved utvikling av programvare bruker vi et dynometer som kobles på bilens nav, som kan simulere kjøring under alle gitte forhold vi ønsker. Det gir oss en unik mulighet til å utvikle en programvare som er nøye testet, utprøvd og kvalitetssikret.

I dynobenken kan vi i tillegg tilby effektmåling og spesialtilpasset tuning til de av dere som ønsker å hente ut det absolutte maks.
Dette gir og muligheten for at NM og HK kan dokumenteres for de som måtte ha behov for det.

Etter optimalisering av din bil, kan du forvenete et lavere forbruk og færre girskift, fordi økt moment fører til at bilen jobber lettere, og man trenger mindre gasspådrag enn tidlgiere for akselerasjon i f.eks motbakker.

Utenom optimalisering kan vi være behjelpelig med diagnose og feilsøking. Vi kan løse andre små og store oppdrag tilknyttet motorstyringen i ditt kjøretøy, hvor vi kan fjerne feilkoder permanent om feilen ikke lar seg reparere. VI kan også klone eller reparere styreenheter med intern feil, som er et mye rimeligere alternativ enn å kjøp en helt ny styreenhet fra forhandler.

VÅRE PROGRAMVARE ALTERNATIVER

ECO

Lavere drivstofforbruk og mindre utslipp. En moderat ytelsesforbedring med renere forbrenning.

OPTI

Den gyldne middelvei med mer effekt og mer moment. Samt godt mulighet for lavere forbruk ved uforandret kjøremønster.

VÅRT MEST POPULÆRE VALG

POWER

Utnytt hele potensialet i ditt kjøretøy! Maks effekt og moment

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet eller ta
direkte kontakt via tlf / e-post

Tlf:
+47 4545 9999
E-post:
kontakt@optituning.no

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon nr

  Post nr (obligatorisk)

  Reg nr på kjøretøyet

  Melding