Vi i Optituning startet vår virksomhet i 2011, og har siden oppstarten gradvis utviklet oss i takt med markedet. Våre ansatte har til sammen flere tiårs erfaring innen tuning og optimalisering av alle typer kjøretøy.
Med egenutviklet programvare, konkurransedyktige priser og ekspertise er vi i dag en anerkjent aktør i Norge, samt. deler av Sverige.

 

Vi har helt siden starten drevet primært med omreisende virksomhet, men i 2016 tok vi steget videre og åpnet flere avdelinger rundt omkring i Norge.
Optituning vil alltid prioritere å levere tjenester av høyeste kvalitet, og gjerne over kundens forventninger. Vi fokuserer derfor på et mindre antall avdelinger som ledes av personer vi er trygge på kan levere etter våre forventninger.
Uansett hvilken avdeling du henvender deg til, er det den samme egenutviklede programvaren du vil bli tilbudt; nemlig en progamvare med utgangspunkt i vårt nordisk klima,  kjøreforhold og drivstoffkvaliteter.

For mer informasjon om våre leveringsvilkår og 100% fornøyd garanti trykk her.

Hvorfor velge optituning?

Ekspertise

Vi ønsker å alltid være i tet når det gjelder kompetanse og teknologi. Dette for å trygge våre kunder på at vi kan det vi driver med. Våre teknikere har til sammen flere tiårs erfaring, og vår kunnskap kombinert er i verdensklasse.

Humørfylt

Vi er hyggelige å være i kontakt med, entusiastiske i jobben vår og har en uformell tone vi deler med våre kunder.

Garanti

Dersom du skulle oppleve problemer i etterkant av omprogrammeringen, så er vi fortsatt der for deg! Vårt kundeforhold er ikke over når jobben er utført, snarere tvert imot. Skulle det bli problemer med omprogrammeringen i ettertid stiller vi selvfølgelig opp!

Skreddersøm

Ved spesielle ønsker og behov kan vi sammen lage løsninger som passer akkurat deg. Det betyr at vi kan tilby mye mer enn bare den «vanlige» tuningen til bil de fleste andre aktører opererer med. Vi innehar kompetanse på alt av kjøretøy, som gjør oss i stand til å utvikle løsninger som ingen andre før har klart. opererer med.  

Kvalitet

Programvaren er utviklet av våre teknikere basert på erfaringer og resultater gjort i dynobenken vår, og tilpasset vårt nordiske klima, kjøreforhold og drivstoffkvaliteter.
Det gir deg som kunde en kvalitetssikker programvare.

Ærlighet

Vi sier ting som de er og anbefaler det som er best for kunden, selv om dette ikke alltid er svaret kunden ønsker å høre. Det viktigste for oss er at du kan føle deg trygg på oss og jobben vi gjør.

Lidenskap

Omprogrammering er mer enn bare en jobb for oss, vi har genuin interesse for motor og elektronikk. Vi har dette som levebrød fordi vi trives med det vi gjør, ingen dager er like, og utfordringer ser vi aldri mørkt på.

Fleksibilitet

Vi yter ekstra innsats når det er nødvendig for å kunne levere det beste til våre kunder. Om det brenner på dass, har vi ressurser tilgjengelig for å få den mest vanskelige jobben gjort så hensiktsmessig fort som mulig.

Avdeling Trondheim: Filial + mobil enhet
Kvenildstrøa 2A, 7093 Tiller
trondheim@optituning.no

Avdeling Finnmark: Filial + mobil enhet
Tanafjordveien 1516, 9845 Tana
finnmark@optituning.no

Avdeling Alta: Filial + mobil enhet
alta@optituning.no

Avdeling Nord: Filial + mobil enhet
Storgata 79, 9406 Harstad
nord@optituning.no

Avdeling Helgeland: Mobil enhet
helgeland@optituning.no

Avdeling Førde: Filial

Øyrane 1, 6800 Førde
forde@optituning.no

Avdeling Trøndelag: 2 mobile enheter
trondelag@optituning.no

Avdeling Møre og Romsdal: Filial + mobil enhet
Indre harøyvegen 16, 6430 Bud
bud@optituning.no

Avdeling Øst: Filial + 2 mobile enheter

ost@optituning.no

Avdeling Hedmark: Mobil enhet
hedmark@optituning.no

Avdeling Telemark: Mobil enhet

telemark@optituning.no

Avdeling Vest: Mobil enhet
vest@optituning.no

Avdeling Jæren: Mobil enhet
jaren@optituning.no

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet eller ta
direkte kontakt via tlf / e-post

Tlf:
+47 4545 9999
E-post:
kontakt@optituning.no

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon nr

Post nr (obligatorisk)

Reg nr på kjøretøyet

Melding