OM OPTITUNING

-Fra en bobil på sporadisk omreise, til landets ledne aktør innen skreddersydd motoroptimalisering.

Vi i Optituning startet vår virksomhet i 2011 og har siden oppstarten gradvis utviklet oss i takt med markedet. Våre ansatte har til sammen flere tiårs erfaring innen tuning og optimalisering av alle typer kjøretøy.

Med egenutviklet programvare, konkurransedyktige priser og ekspertise er vi i dag en anerkjent aktør i Norge, samt. deler av Sverige. Vi har helt siden starten drevet primært med omreisende virksomhet, men i 2016 tok vi steget videre og åpnet flere avdelinger rundt omkring i Norge slik at du som kunde skal få samme kompetanse året rundt, uavhengig av hvor du bor og befinner deg.

Optituning vil alltid prioritere å levere tjenester av høyeste kvalitet, og gjerne over kundens forventninger. Vi fokuserer derfor på et mindre antall avdelinger som ledes av personer vi er trygge på kan levere etter våre forventninger. Vi stiller høye krav til kompetanse og opplæring hos våre avdelinger.

Uansett hvilken avdeling du henvender deg til, er det den samme egenutviklede programvaren du vil bli tilbudt; nemlig en programvare med utgangspunkt i vårt nordisk klima,  kjøreforhold og drivstoffkvaliteter.
For mer informasjon om våre leveringsvilkår og 100% fornøyd garanti trykk her.

(Oppdatert 23.10.2020)

Hvorfor velge optituning?

Ekspertise

Vi ønsker å alltid være i tet når det gjelder kompetanse og teknologi. Dette for å trygge våre kunder på at vi kan det vi driver med. Våre teknikere har til sammen flere tiårs erfaring, og vår kunnskap kombinert er i verdensklasse.

Humørfylt

Vi er hyggelige å være i kontakt med, entusiastiske i jobben vår og har en uformell tone vi deler med våre kunder.

Garanti

Dersom du skulle oppleve problemer i etterkant av omprogrammeringen, så er vi fortsatt der for deg! Vårt kundeforhold er ikke over når jobben er utført, snarere tvert imot. Skulle det bli problemer med omprogrammeringen i ettertid stiller vi selvfølgelig opp!

Skreddersøm

Ved spesielle ønsker og behov kan vi sammen lage løsninger som passer akkurat deg. Det betyr at vi kan tilby mye mer enn bare den «vanlige» tuningen til bil de fleste andre aktører opererer med. Vi innehar kompetanse på alt av kjøretøy, som gjør oss i stand til å utvikle løsninger som ingen andre før har klart. opererer med.  

Kvalitet

Programvaren er utviklet av våre teknikere basert på erfaringer og resultater gjort i dynobenken vår, og tilpasset vårt nordiske klima, kjøreforhold og drivstoffkvaliteter.
Det gir deg som kunde en kvalitetssikker programvare.

Ærlighet

Vi sier ting som de er og anbefaler det som er best for kunden, selv om dette ikke alltid er svaret kunden ønsker å høre. Det viktigste for oss er at du kan føle deg trygg på oss og jobben vi gjør.

Lidenskap

Omprogrammering er mer enn bare en jobb for oss, vi har genuin interesse for motor og elektronikk. Vi har dette som levebrød fordi vi trives med det vi gjør, ingen dager er like, og utfordringer ser vi aldri mørkt på.

Fleksibilitet

Vi yter ekstra innsats når det er nødvendig for å kunne levere det beste til våre kunder. Om det brenner på dass, har vi ressurser tilgjengelig for å få den mest vanskelige jobben gjort så hensiktsmessig fort som mulig.

Hovedkontor / avd. Trondheim
Kvenildstrøa 2A, 7093 Tiller
MER INFO

Avdeling Helgeland:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Alta:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Vestland:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Bergen: Filial + mobil enhet
Steinestøvegen 175, 5131 Nyborg
MER INFO

Avdeling Møre og Romsdal: Filial + mobil enhet
MER INFO

Avdeling Finnmark: Filial + mobil enhet
MER INFO

Avdeling Nord: Filial + mobil enhet
Storgata 79, 9406 Harstad
MER INFO

Avdeling Fosen:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Orkland:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Førde: Filial
Øyrane 1, 6800 Førde
MER INFO

Avdeling Sør:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Hallingdal:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Telemark:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Hedmark:
Mobil enhet
MER INFO

Avdeling Trøndelag:
Mobile enheter
MER INFO

Avdeling Dombås: Filial + mobil enhet
Almenningvegen 51, 2660 Dombås
MER INFO

Avdeling Øst: Filial + mobil enhet
Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen
MER INFO

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet eller ta
direkte kontakt via tlf / e-post

Tlf:
+47 4545 9999
E-post:
kontakt@optituning.no

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon nr

  Post nr (obligatorisk)

  Reg nr på kjøretøyet

  Melding