HVORFOR OPTITUNING?

Gjennom Optituning sitt franchise konsept kan du velge å drive din egen Optituning avdeling i ditt dedikerte område, eller bli en verkstedpartner som jobber lokalt ut mot dine kunder under egen merkevare, dette da som et aksjeselskap eller enkeltmannsforetak.

 

Gjennomarbeidet forretningsmodell 

Vi i Optituning har siden 2011 vært en anerkjent aktør i markedet og har vært med på bransjens oppturer og nedturer. Dette gjør at vi i dag kan skille oss ut fra konkurrentene ved å tilby våre avdelinger et egenutviklet supportverktøy, samt en av markedets beste salg og kundeservice plattformer. Dette i kombinasjon med vår bransjeerfaring og den totale kompetansen av alle våre avdelinger gjør oss i stand til å levere et produkt til våre kunder som gir en unik kundeopplevelse.

Alle som blir en del av vår franchise får veiledning og opplæring i oppstart, sitt eget dedikerte område og tilgang til vår mobilapp for hjelp med salg, samt vårt webbaserte OPTIcenter som kontinuerlig oppdateres med markedsmateriell, opplæringsvideoer og hjelpemanualer.

Du får ditt eget geografiske område, der vi sammen utvikler en markedsstrategi tilpasset din driftsmodell.

Du får et solid oppstartsteam i ryggen som hjelper deg fra du signerer franchiseavtalen, til du føler deg trygg på alle punkter av driften.

Vi hjelper deg å komme i gang med salg og markedsføring, ute til dine potensielle kunder og på forskjellige nettbaserte plattformer.

Vi gir deg support og veiledning på tekniske utfordringer og programvare når det passer for deg.

Vår nettportal Optifiles, gir deg skreddersydd programvare, effektinfo og support slik at du kan løse dine kunder sine utfordringer på en effektiv måte.

Vi har dedikerte mennesker som jobber med design, video og profilering. Dette gjør at du alltid har unikt markedsmateriell og tilgang til profileringsartikler til sterkt reduserte priser.

Bransje i utvikling 

Tuningbransjen er i stadig utvikling og vekst. 
I takt med motorprodusentene sin utvikling av nye løsninger, må også vår bransje endre seg.
Vi har siden oppstarten i 2011 hatt et stort fokus på utvikling av skreddersydd programvare, og at det utstyret vi bruker alltid er oppdatert og lisensiert. Vi setter krav til alle våre avdelinger, at utstyret de bruker skal være lisensiert og oppfylle våre krav, ha de rette forsikringene om uhellet skal være ute, drive virksomheten gjennom registrert firma, levere kundeservice som tilfredsstiller vår standard og kun levere programvare som er utviklet og kvalitetssikret av oss. Dette gjør at vi i Optituning stiller oss som et av de mest seriøse aktørene i vår bransje.

Trenden viser at tuningmarkedet stadig blir større. I oppstarten var kundegruppen vår i all hovedsak unge mennesker med stor interesse for bil og motor. Dette har utviklet seg til at vi i dag har kunder i alle  aldersgrupper som har veldig forskjellige behov. Vi har også lyktes med å etablere et godt rykte innen transport og anleggsbransjen som gjør at vi jobber mye med tyngre kjøretøy. Våre investeringer i utvikling, og det å være en totalleverandør av tjenester til alt fra ATV og bil til snøscooter og større aggregater, har gitt oss en erfaring og faglig tyngde som gjør at vi kan løse de fleste kunder sine ønsker og behov. Høyt fokus på kvalitet og kundeservice over mange år har gjort at vår merkevare gjenspeiler trygghet og kvalitet for kundene, som de er villig til å betale for. 

Dette vil vi fortsette med videre framover og er derfor på utkikk etter mennesker som brenner for mennesker og motor, og vil utvikle sin egen bedrift under vårt konsept, og sammen med alle våre avdelinger tilby en trygg kundeopplevelse for våre kunder. Du kan være med på å skape din egen arbeidsplass, i tillegg til å påvirke både bransje og den generelle driften i Optituning.

HAR DU LYST Å STARTE DIN EGEN

OPTITUNING
AVDELING?

Er du flink med:

 • Kundeoppfølging?
 • Egen Økonomi?
 • Bil og motor?
 • Salg og service?

Har du lyst til å:

 • Drive eget selskap?
 • Møte kunder «face to face»?
 • Reise rundt?
 • Tilby et av markedets beste produkter?
 • Få hjelp og god supprt underveis?

Hvis svaret er JA, ta kontakt i skjemaet nederst på siden

å bli med i Optituning familien

FOR MER INFO – TA KONTAKT!

  MELD DIN INTERESSE
  Bli en del av Optituning idag!