OMPROGRAMMERING OG EFFEKTMÅLING

AV TRAKTOR

MER UT AV DITT VIKTIGSTE KJØRETØY

Med omprogrammering av styreenheten, kan vi oppgradere og justere traktoren til å yte optimalt etter dine ønsker og behov. Vi skreddersyr løsninger som passer for deg og ditt bruk.

I tillegg kan vi med vårt mobile dynamometer tilby effektmåling via kraftoverføringsaksel av alle traktorer inntil 680HK eller 4150NM.  Slik at effekten kan dokumenteres både før og etter, og man ved skreddersydde løsninger kan kvalitetssikre optimaliseringen. En effektmåling viser hestekrefter (HK) og newtonmeter (NM) kurver på en tabell, med detaljert oversikt på ulike turtall.

For mer informasjon eller booking av time for ompgrammering og/eller effektmåling så fyll ut vårt kontaktskjema nedenfor.
Da vil nærmeste avdeling gi deg de svarene du trenger og ved annledning kommer vi selvfølgelig hjem til deg og utfører jobben uten ekstra kostnad.

pdf

Skreddersøm

Omprogrammeringen gjøres spesifikt for din traktor med utgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kvalitetssikring

Vi kjører en nøyaktig og streng effektmåling før og etter omprogrammering. Du mottar dokumentasjon på begge resultatene.

Drivstoffbesparende

Når motoren fungerer optimalt forbrenner den mer effektivt og i praksis går forbruket ned. Normal besparelse ligger rundt 10 til 18%.

Trygghet

Vi utfører omprogrammeringen innenfor de begrensinger som foreligger i din traktors motor og drivverk.

Fyll ut skjemaet

*obligatoriske felt

Eventuelt kan du ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon nr.

Post nr (obligatorisk)

Reg nr på Traktor

Melding