ENGASJEMENT

Vi i Optituning ønsker å ha en større tilstedeværelse i miljøet rundt motorsport i Norge.Derfor er vi engasjert i satsingen til ett knipe mennesker som brenner for sporten og miljøet de er med i. Vi føler ett samfunnsansvar om att denne typen idrett også får sin oppmerksomhet og att det blir lagt til rette for att norsk ungdom kan satse på motorsport.

 

Joachim er en ung og lovende kar fra Karasjok. Hans brennende lidenskap for motorsport og snøscootere er vanskelig å overse. Joachim kjører både Scootercross og waterscross racing. Så han han er å se på konkurranser hele året rundt, både i inn og utland. Vi tror Joachim Olsen blir en mann vi må holde ett godt øye til i årene som kommer.

Følg Joachim på Facebook og Instagram

Ann-Mari Fossen er en tøff dame med bein i nese og dekkrester i hestehalen. Hun engasjerer med sin naturlige utstråling og pågangsmot. Vi gleder oss latterlig mye til å se den nybygde “OptituningSilvia´n”røyklegge sving etter sving på banen.

Følg Ann-Mari på Facebook og Instagram

Morten Blien fra Tana bru i Finnmark er to ganger Europamester, samt sammenlagt vinner av det svenske mesterskapet i Watercross racing.Morten er en go-gutt med ekte vinnermentalitet.I 2015 satte han verdensrekord i lengste distanse kjørt med snøscooter på vann.Kort etterfulgt av en jakttriumf i skogen, hvor Morten på mesterlig vis lot som han var ett tre.

Følg Morten på Facebook

 

I samarbeid 2fast.no skal vi i 2017 arrangere tidenes biltreff på legendariske Arctic Circle Raceway. Treffet har fått navnet 66° Nord RacewayWeekend og går av stabelen 28. til 30. Juli.

Se Facebook event for mer info

Joakim Halvorsen er 20 år gammel og kommer fra Langesund. Han kjører racing i båt og ligger på verdenstoppen i Formel 4. I 2016 ble han nummer 4 sammenlagt i VM og i år sikter han på pallen. I løpet av året reiser Joakim og teamet Europa rundt for å delta både i EM og VM. Joakim er typen som jobber hele tiden knallhardt og målbevisst for å bli en bedre fører, og kunne hente ut maksimalt fra båt og utstyr.

Følg Joachim på Facebook

Har du ett spennende prosjekt du mener vi bør ta del i?

Send oss en god beskrivelse og fortell oss hvordan vi kan hjelpe hverandre.
post@optituning.no